Tomasu Sojasaus 100ml
Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.
Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzea Tomasu.
Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.
Kom langs bij House of Taste om de Tomasu Sojasaus te proberen.
Inh. 100ml
Ingrediënten: water, sojabonen, tarwe, zout
Ich finde die Sojasauce einfach genial.
Erste mal war das bei einer Lieferung Wagyu Rind dabei probiert und ich war hin und weg.
- Danke Wolfgang, für die Tomasu und Brandt & Levie review -
Als Soja Sauce kannte ich bislang nur die verbreiteten Produkte aus dem Supermarkt oder den kleineren Asia Märkten. Dieser Geschmack und die Geschmeidigkeit dieser Sauce ist sooo weit von Ki............. entfernt. Ich muss mir Soja Sauce komplett neu erdenken.
Diese Soya Saucen sind das Beste was ich jemals probiert habe! Sensationell und jeden Euro wert. Vergesst alle anderen Produkte.......
Noch nie so gute sojasauen gegessen.