Ontdek onze producten
Beef Wellington van 1906 Makers van Charcuterie. Perfect voor de feestdagen.
Let op: dit artikel is alleen beschikbaar voor afhaal in Leeuwarden op vrijdag 20 tot en met en dinsdag 24 december. Bestellen uiterlijk 15 december 2024.
Let op: dit artikel is alleen beschikbaar voor afhaal in Leeuwarden op vrijdag 20 tot en met en dinsdag 24 december. Bestellen uiterlijk 15 december 2024.
€125,50
Comfort, het nieuwe boek van Ottolenghi 2024.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
€33,99
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Cos Bakker heeft dit recept uitgewerkt nadat hij het maken van sambal van zijn schoonmoeder heeft geleerd. En met succes, heerlijk pittig met een frisse toon. Geweldige smaakmaker!
€7,75
Ontdek de Kaasfondue van De Mèkkerstee Geniet van een heerlijke kaasfondue gemaakt van verse koemelk van De Mèkkerstee. Bestel nu bij House of Taste voor een smaakvolle ervaring!
€12,75
De Beaurempart Grande Réserve is een lichtgele wijn met intense aroma’s van kruisbessen, lychee en ananas.
€11,95
Een Grande Réserve uit de Pays d'Oc van het jaar 2023. Cabernet Sauvignon en Merlot.
Inhoud 0,75L
Inhoud 0,75L
€11,95
Uit de keuken van BOSKA komt de smeermessenset Copenhagen. Een set met 3 smeermesjes of ook wel botermesjes.
€12,99
De Monaco+ Kaasschaaf Dark is het paradepaardje onder de kaasschaven van Boska maar dan in het mat zwart. Perfect voor thuis en geweldig als kado.
€21,99
Maak kennis met de Tapas Fondue Nero van BOSKA, jouw nieuwe beste vriend voor intieme en gezellige momenten. Deze compacte fondueset is ideaal voor het serveren van kleinere porties kaasfondue, maar je kunt er ook saus in warm houden.
€21,99
Een Italiaanse Panettone van 100 gram met Caramel Zeezout.
€5,95
Deze pittige zoutvlokken kun je altijd gebruiken om je gerechten wat meer pit te geven. Heerlijk op vis en gevogelte maar ook over gegrilde groente of door salades. Strooi een beetje over je steak en ervaar een heerlijk intens pittig gevoel.
€4,00
Of je bent al een keer verleid waar je bij stond of dat gaat gebeuren. Dit feestbrood van Edwin klaasen is een taartje onder de broden. Vol met rozijnen, amarena kersen, amandelspijs en een vleugje banketbakkersroom.
€14,99
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€30,00
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99