Ontdek onze producten
Beef Wellington van 1906 Makers van Charcuterie. Perfect voor de paasdagen.
Let op: dit artikel is te reserveren op de website of in de winkel. Bestellen uiterlijk zondag 13 april 2025. Af te halen vanaf vrijdagmiddag 18 april 2025.
Let op: dit artikel is te reserveren op de website of in de winkel. Bestellen uiterlijk zondag 13 april 2025. Af te halen vanaf vrijdagmiddag 18 april 2025.
€135,00
Een luchtige Colomba gevuld met Amarettocréme en gekonfijte perzik.
750 gram.
750 gram.
€25,50
Een Colomba met Pistache van Augusta, 750 gram.
Het Italiaanse Paasbrood.
Het Italiaanse Paasbrood.
€25,50
De overheerlijke Oranje Tompoucen van Banketbakkerij Schaafsma uit Franeker. Beschikbaar op Koningsdag 2025, 26 april. Alleen voor afhaal Leeuwarden.
€14,00
Comfort, het nieuwe boek van Ottolenghi 2024.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
€33,99
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
De nieuwe seasonal van Brandt & Levie. Sinaasappel & Szechuanpeper. Lente fris met een verwarmende peper.
€8,50
Een luchtige Colomba gevuld met Amarettocréme en gekonfijte perzik.
750 gram.
750 gram.
€25,50
De aubergine & Parmezaan pesto van Belazu is gemaakt volgens traditioneel recept met Parmigiano Reggiano, aubergine en tomatenpuree.
€6,50
De Tagine pasta van Belazu is een klassieke Marrokaanse kruidenpasta. De combinatie van ingrediënten geeft een intense, rokerige smaak aan uw gerechten. De kruidenpasta komt in een verpakking van 170 gram.
€6,85
Portugese Makreel in een heerlijke tomatensaus. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Deze makreel in pikante tomatensaus van Nuri is heerlijk, te gebruiken op toast, door gerechten en zo lekker bij de borrel.
gewicht: 125 gram
gewicht: 125 gram
€4,50
Portugese Makreel ingelegd in een heerlijke extra virgine olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken.
€6,25
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
