Martelli Penne Classiche
Met respect voor de oude Italiaanse traditie, produceert Martelli Pasta alleen penne zonder ribbels. Hun Penne Classiche zijn zacht, delicaat en zo poreus dat ze geen ribbels nodig hebben om de saus vast te houden. Al onze pastavormen worden verkregen door het beste Italiaanse griesmeel van harde tarwe langzaam te mengen met koud water. De pasta wordt gevormd met bronzen matrijzen en droogt bij een lage temperatuur (33-36 graden Celsius) gedurende ongeveer 50 uur, waardoor hij zeer ruw en poreus wordt. Het resultaat is een heerlijke pasta die alle sauzen zeer goed vasthoudt.
Inhoud: 500gr
Ingredienten: Durumtarwe, water
Bewaaradvies: In een droge, goed geventileerde ruimte.
Kooktijd: 8/9 minuten.
Gemiddelde voedingswaarden | 100g |
Energie |
kJ 1514 kcal 357 |
Vet waarvan verzadigd |
g 1,6 g 0,3 |
Koolhydraten waarvan suikers |
g 72,5 g 0,7 |
Vezels | g 2,7 |
Eiwitten | g 13,1 |
Zout | g 0,01 |