Spijkerman Livar Plaatham Spijkerman
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
We kennen allemaal de Prosciutto di Parma of de Jambon Iberico, maar wij hebben hier voor u het Nederlands equivalent. Een prachtige plaatham gemaakt van het Limburgs Kloostervarken en gezouten (met grof zeezout) en gerijpt in Akkrum. Een prachtige ham is na 16 maanden rusten het resultaat, zacht van textuur, met een mooie rijke gerijpte smaak.
Onmisbaar op elke antipasti plateau en goed bij vrijwel alle borrelplanken. Heerlijk in combinatie met onze mirtillo bosbessenazijn
Te bestellen per 50 of 100 gram (of een veelvoud daarvan), alleen bezorging in Leeuwarden.
Verwachting beschikbaarheid plaatham van Slagerij Spijkerman:Maart 2025
Ingrediënten: Livar Varkensvlees, zeezout
Voedingswaarde per 100g:
Energie | 845kJ | Vetten | 12.5g |
Energie | 201kcal | Verzadigd | 4.4g |
Eiwitten | 21.5g | Vezels | -g |
Koolhydraten | 1g | Zout | 4.5g |
Suikers | 1g |
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen