Koffie

Sorteren op:

Deze heerlijke Engelse havermelk is het lekkerst als opschuimdrank voor de perfecte schuimlaag in uw koffie, latté of cappuccino gebruikt worden.
€3,85
Een melange van 100% Arabica bonen met herkomst uit Santos - Brazilië , Huehuetenango -
Guatemala en Raja Komodo - Indonesië.
€7,50
Een melange van 100% Arabica bonen met herkomst uit Santos - Brazilië , Huehuetenango -
Guatemala en Raja Komodo - Indonesië. Inhoud 250 gram of 1 kilogram
€7,50
Wobbe, een milde blend. Een melange van 100% Arabica bonen met herkomst uit Santos - Brazilië , Huehuetenango - Guatemala en Raja Komodo - Indonesië.
€7,50

Ontzettend uniek! Een Hotel & Grand Cafe dat z’n eigen koffiebonen brandt. En Post-Plaza doet dat als enige in heel Europa, gewoon in onze prachtige stad Leeuwarden.

De ontdekkingstocht begon begin 2015, toen ze midden in de conceptfase zaten van het nieuwe
Post-Plaza. “Gedachten als "wat maakt ons nu uniek"  & waarin kunnen we eigen kwaliteit toevoegen',
maar we waren vooral op zoek naar beleving binnen het nieuwe Grand Café. Moeten we zelf bier
gaan brouwen of onze eigen moestuin aanleggen. Totdat we op een horecabeurs de mannen
van Giesen Coffee Roaster tegen het lijf liepen. Dit moest het worden! We gaan onze eigen
koffiebonen branden. Maar hoe doe je dat?

Na een lang opleidingstraject is Jesse Fennema onze
eigen koffieroaster geworden, en die doet het behoorlijk goed”, aldus Nienke de Jong van Post-Plaza
Jesse legt uit; “Het voordeel van zelf branden is dat je veel controle over de kwaliteit hebt en deze
dus ook hoog houdt. Ik brand meer dan 5000 kilo koffiebonen per jaar. Dit niet alleen voor onszelf,
maar ook voor andere hotels, bedrijven en voor onze gasten. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x