Collectie
Sorteren op:
Marsilio extra vergine Olijfolie
Deze hoogwaardige Italiaanse olijfolie uit Castiglion Fibocchi (tussen, Siena, Florence en Arezzo), Toscane Italië, is gemaakt van rijpe olijven die geoogst worden van half november tot half december. Inhoud 0,75L
Deze hoogwaardige Italiaanse olijfolie uit Castiglion Fibocchi (tussen, Siena, Florence en Arezzo), Toscane Italië, is gemaakt van rijpe olijven die geoogst worden van half november tot half december. Inhoud 0,75L
€19,50
Deze overheerlijke Cranberry Saus van Ballymaloe leent zich uitstekend bij kalkoen, kip en wild. Deze saus is het hele jaar goed te gebruiken in combinatie met kazen, paté, gevogelte of bijvoorbeeld op een sandwich.
€4,25
Een Italiaanse Panettone van 100 gram met Caramel Zeezout.
€5,95
Kimchi Mayonaise van Oh Na Mi. Deze wil je gewoon in huis hebben. Romige Mayonaise met de Kimchi van Oh Na Mi. Nu in een handige knijp tube.
€6,45
Het gebruik van saffraan is niet beperkt tot traditionele recepten als paëlla, maar ook in de moderne keuken is het een prachtig en veelzijdig ingredient.
€7,50
Zout uit de vaten van Tomasu. Gemaakt van zout uit de Guerande, Bretagne Frankrijk en de sojasaus van Tomasu uit Rotterdam.
€12,50
Taylor's Port Proeverij - Taylors Chip Dry Port - Taylors Select Reserve Port - Taylors LBV Port 2018 - Taylors Tawny 10 years Port.
€16,50
Een amberkleurige 10 jaar houtgerijpte port. Een Colheita moet minstens 8 jaar op houten vaten gerijpt hebben, bij Krohn laten ze de port 10 jaar rijpen, voor een optimale smaakbeleving.
€26,50
Bereid uit de weiboter van onze kaasmaker en boer Remeker de Groote Voort. Ghee gemaakt vannuit de melk van hun Jersey koeien. Inhoud 230g
€8,50
Huisgemaakte cardemom buns, deze Zweedse klassieker kom je steeds vaker tegen en ook wij van House of Taste zijn er gek op, dus maken we ze vanaf heden zelf, Housegemaakt!
Let op dit product wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaa
Let op dit product wordt alleen bezorgd in Leeuwarden/Goutum of kan worden opgehaa
€2,75
Tynjetaler, een heerlijke licht zoete kaas uit het dorpje Tynje bij Heerenveen. Het Friese equivalent van de emmentaler.
€11,75
Granaatappel Mellase (Pomegranate Molasses) van Belazu. Langzaam ingekookte siroop van de granaatappel.
€11,95
Chips zoals je ze nog nooit hebt geproefd! Een lekkere aardappelchip, gebakken in vierge olijfolie met zout uit het prachtige Sanlúcar, Andalusië.
€4,25
Het maken van de klassieke Spaanse paella doe je met deze heerlijke Spaanse rijst.
€4,95
Pecorino is een harde Italiaanse schapenkaas. Deze Pecorino Romano uit Lazio heeft een krachtige en zoute smaak. De zout smaak komt onder andere doordat de kaas tijdens de bereiding gewassen wordt met zeewater.
€7,99
Een crema is een ingekookte reductie van balsamico waar gekookte druivenmost aan toegevoegd is. Dit zorgt er voor dat een crema stroperig is van structuur en volzoet van smaak.
€7,95
Remeker, rauwmelkse natuurkorst kaas die 13 maanden gerijpt heeft. Intens van smaak, vol romig door het gebruik van Jersey-melk doorregen met eiwitkristallen.
€20,00
Papale zou je een Pauselijke wijn kunnen noemen. De druiven waarvan deze wijn gemaakt is, komen van een wijngaard welke al vele generaties in het bezit is van de familie Orsini. Deze familie zijn de nazaten van de Italiaanse Paus Benedetto XIII.
€65,00
Deze 12 maanden oude Roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar deze kaas misstaat zeker niet op de borrelplank.
€11,95
Bouillon van Fattoria Italia "gusto" Fungo Porcino. Perfect voor het gebruik in soepen, sauzen, rijstgerechten, risotto etc. Met een heerlijke rijke smaak van eekhoorntjesbrood.
€2,50
Deze heerlijke sambal ketjap van Opa Co is gemaakt volgens familierecept en de ideale begeleider bij Indonesische gerechten.
€7,85