Collectie
Sorteren op:
Een droge worst, gemaakt door Slagerij Spijkerman in Akkrum, met de Madame Jeanette peper er in. Door de toevoeging van deze peper is dit een goed pittige droge worst.
€5,99
Zuid-Afrikaanse wijn uit Stellenbosch, hét belangrijkste wijngebied van het land. Deze Sauvignon Blanc van het wijnhuis 'Klein Friesland' is een tropisch fruitige wijn met tonen van passievrucht en kruisbes.
€12,95
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,75
Citroen chips, dus lekker fris met een zuurtje en een subtiele "bite" aangezien roze peper heel stiekem geen peper is maar een rode bes!
€4,25
Chips zoals je ze nog nooit hebt geproefd! Een lekkere aardappelchip, gebakken in vierge olijfolie met zout uit het prachtige Sanlúcar, Andalusië.
€4,25
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€4,85
Florens, een mooie krachtige Toscaanse olijfolie. Kenmerkend met een "pepertje" achter in de keel. Heerlijk bij broden, salades, fruit, soepen en sauzen.
€21,50
Granola, goed gevuld met amandelen, walnoten, hazelnoten en cranberries. Licht gekruid, perfect voor in de yoghurt of kwark.
€6,50
De combinatie van witte wijnazijn en druivenmostconcentraat maakt deze witte balsamico van Giuseppe Giusti mooi fris, gebalanceerd en makkelijk te gebruiken.
€17,50
Ganzenvet is een echt natuurproduct, het bestaat namelijk uit 100% puur ganzenvet uit Frankrijk. Gebruik het ganzenvet om aardappeltjes in te bakken en natuurlijk om eendenboutjes in te konfijten.
€8,50
Rauwe cashewnoten kunnen goed gebruikt worden om zelf een mooie notenmix mee samen te stellen, maar passen ook heel goed bij hartige gerechten zoals een mooie zomerse roerbak.
€17,75
Krentemik, krentenbrood, van Edwin Klaasen is zo lekker! Een brood van 450 gram vol met krenten. Mooi zacht, licht zoet. Lekker met een laagje roomboter of gewoon zo. Heb jij deze krentemik al een keer geprobeerd?
€5,75
Een heerlijke saus gemaakt van de kimchi van Oh Na Mi, uniek door de rijke smaak van Kimchi. Maar niet te pittig, waardoor het een smaakmaker is die overal bij past.
€6,50
Donker desembrood van Broodheren van bakkers Edwin Klaasen en Bart Cales. Dit desembrood van hoge kwaliteit is verkrijbaar in 1000 gram en 500 gram.
€8,75
Marsilio extra vergine Olijfolie
Deze hoogwaardige Italiaanse olijfolie uit Castiglion Fibocchi (tussen, Siena, Florence en Arezzo), Toscane Italië, is gemaakt van rijpe olijven die geoogst worden van half november tot half december. Inhoud 0,75L
Deze hoogwaardige Italiaanse olijfolie uit Castiglion Fibocchi (tussen, Siena, Florence en Arezzo), Toscane Italië, is gemaakt van rijpe olijven die geoogst worden van half november tot half december. Inhoud 0,75L
€19,50
Een product wat nooit op de planning stond. Tomasu Sambal gemaakt van Madame Jeanette Pepers. 165gr. Wij verwachten de sambal in de loop van week 43 2024
€15,00
De Ernesto-Portstroop is een kruidige port reductie met als belangrijkste ingrediënt, tijd.
Het process is erg traag en dit is bewust, om zoveel mogelijk de kruiden en specerijen samen tot een familie te laten worden met de ruby port.
Het process is erg traag en dit is bewust, om zoveel mogelijk de kruiden en specerijen samen tot een familie te laten worden met de ruby port.
€4,45
Bucatini is een pastavorm bestaande uit langwerpige buisjes. Het doet een beetje denken aan holle spaghetti. De vorm is het meest bekend door de combinatie met een Amatriciana saus, afkomstig uit het Italiaanse dorp Amatrice.
€3,00
De Paté van Sardientjes van Nuri is misschien wel hét perfecte product om de Portugese vakantiesfeer te doen opleven. Aan deze heerlijke kruidige en pikante variant wordt pittige olijfolie toegevoegd, dat maakt de paté heel mooi op smaak.
€3,99
Brûswyn brut is een mousserende kwaliteitswijn welke gemaakt is van de druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. De eerste mousserende wijn volgens traditionele klassieke methode van Friese bodem.
€32,50
