Collectie

Sorteren op:

Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Voets Mosterd Dille dip is een romige saus gemaakt van mosterdzaad, zout, specerijen en dille. De toevoeging van honing geeft het een subtiel zoete smaak. Ideaal om te serveren op een borrelplank!
€4,69
Deze rillettes worden gemaakt van de boutjes van de wilde gans. Heel langzaam wordt het vlees op lage temperatuur gekonfijt.
€5,75
Een product wat nooit op de planning stond. Tomasu Sambal gemaakt van Madame Jeanette Pepers. 165gr. Wij verwachten de sambal in de loop van week 43 2024
€15,00
Een Panettone Classico van Augusta van 750 gram.
€27,50
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
Deze crema di balsamico met Dadel en Vijgen is één van onze meest verkochte producten. "Een snoepje in een fles" zoet, stoperig en fris tegelijk. Heerlijk voor kazen, salades of bij vleeswaren.
€9,95
Een klassiek fries koekje, de naam van het koekje komt van de vorm ervan. Een heerlijk roomboterkoekje met een vleugje anijs en hele amandelen.
€5,95
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€4,25
Pastrami van Wild van Wild, gemaakt van wilde gans. Deze Joods-Hongaarse lekkernij wordt van origine gemaakt van rundvlees, maar nu gemaakt van wilde Gans. Een ware traktatie van Wild van Wild.
€5,99
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Volgens Klepper en Klepper de beste mild zoute Drop ooit. Wij kunnen ons daar best in vinden. Maar wat denk jij? Inhoud 200gr
€3,95
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
Een Noord Afrikaanse kruiden pasta met verse koriander, komijn en citroen. Heerlijk als marinade voor vis en gevogelte, maar ook lekker als kruidenbasis voor een couscous.
€4,95
Ontdek de Kaasfondue van De Mèkkerstee Geniet van een heerlijke kaasfondue gemaakt van verse koemelk van De Mèkkerstee. Bestel nu bij House of Taste voor een smaakvolle ervaring!
€12,75
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,75
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Deze 6 jaar oude, Noord-Hollandse kaas, is een echt borrelkaasje. Heerlijk bij een goed glas wijn of een mooie sherry. Een echte oude brokkel!
€2,85
Neolea, Griekse Olijfolie uit Koroneiki Olijven. 500ml
€22,50
Knapperige vierkante toastjes van het merk Gran Pavesi gemaakt van maïs. Door het gebruik van maïs zijn de toastjes volledig glutenvrij. Heerlijk met een stukje kaas.
€3,25
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Brûswyn brut is een mousserende kwaliteitswijn welke gemaakt is van de druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. De eerste mousserende wijn volgens traditionele klassieke methode van Friese bodem.
€32,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x