Collectie
Sorteren op:
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Portugese Sardines in een pikante tomatensaus. Ingeblikt 125 gram
€4,50
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
Deze crema di balsamico met Dadel en Vijgen is één van onze meest verkochte producten. "Een snoepje in een fles" zoet, stoperig en fris tegelijk. Heerlijk voor kazen, salades of bij vleeswaren.
€9,95
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
€3,99
Knapperige vierkante toastjes van het merk Gran Pavesi gemaakt van maïs. Door het gebruik van maïs zijn de toastjes volledig glutenvrij. Heerlijk met een stukje kaas.
€3,25
De amalfi citroen (onbespoten) is toch wel één van de bekendste citroenen, het is namelijk de citroen voor de limoncello. De gehele schil is eetbaar, en de citroen is iets minder bitter.
€8,25
Het maken van de klassieke Spaanse paella doe je met deze heerlijke Spaanse rijst.
€5,50
De overheerlijke Oranje Tompoucen van Banketbakkerij Schaafsma uit Franeker. Beschikbaar op Koningsdag 2025, 26 april. Alleen voor afhaal Leeuwarden.
€14,00
Mooie handgemaakte Italiaanse fusilli van Martelli, gemaakt van Italiaanse en Canadese durumtarwe. Door de manier van maken kleeft iedere saus aan deze heerlijke authentieke pasta.
€4,95
Bereid uit de weiboter van onze kaasmaker en boer Remeker de Groote Voort. Ghee gemaakt vannuit de melk van hun Jersey koeien. Inhoud 230g
€8,50
Sardientjes a la Antigua in olijfolie.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicië. Ortiz koopt deze sardientjes in veilinghuizen (lonjas) aan de noordkust van Spanje. De sardientjes worden zorgvuldig verhit en met de hand gefilleerd.
€4,99
Coppa is een salami van de procureur, deze wordt gezouten en gekruid met witte peper en witte wijn. Het belangrijkste ingrediënt is de tijd, in totaal duurt het zes tot negen maanden voor de slager zijn goedkeuring geeft. En dan rest alleen nog het geniet
€2,25
Rauwe bruine amandelen zijn te gebruiken voor alle soorten toepassingen, van zoete marsepein en bittere amaretti koekjes tot Indische curries en amandelmelk.
€2,50
Spaghettini dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Klaar voor gebruik is deze zomer truffel op pot. Iets lichter van smaak dan de zwarte winter truffel.
€10,50
De slagers van Brandt & Levie komen met deze heerlijke nieuwe pastasaus. De saus is gemaakt van verse rozemarijnworst, tomaat en olijf. Ideaal voor een snel en lekker pastagerecht.
€7,99
‘Nduja is een pittige smeerbare salami uit Calabrië, een regio in Zuid-Italië. Het is gemaakt van varkensvlees en dankt zijn pikante smaak aan de toegevoegde chilipepers. Bent u een liefhebber van pittige gerechten? Bestel dan vandaag nog een potje Nduja
€6,50
In Italië bekend als Savoiardi, deze lange vingers zijn knapperige koekjes die vaak gebruikt worden voor het klassieke Italiaanse dessert Tiramisu of gegeten worden bij een kop koffie of thee. Deze lange vingers worden gemaakt in Italië, het echte werk.
€3,75
