Collectie
Sorteren op:
Deze overheerlijke Cranberry Saus van Ballymaloe leent zich uitstekend bij kalkoen, kip en wild. Deze saus is het hele jaar goed te gebruiken in combinatie met kazen, paté, gevogelte of bijvoorbeeld op een sandwich.
€4,25
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Geniet van perfect gesneden kaas met het Kaasmes Zacht Copenhagen Nr.1, speciaal ontworpen voor liefhebbers van zachte kazen zoals brie en mozzarella. Dit RVS kaasmes is niet alleen functioneel maar ook stijlvol.
€8,99
De bes van de Palmboom, de Medjoul Dadel. Een grote dadel, zoet en zacht. Eet de dadel zo uit de hand of gebruik deze heerlijke dadel als een zoetmaker in gerechten.
€6,50
Een vol en krachtig blond bier gemaakt door Het Brouwdok in Harlingen, Friesland. Een zwaar blond bier die mooi in balans is met lichte moutigheid en een mooie bittere afdronk.
€3,90
Rigatoni pasta is een van de bekendste en meest gebruikte pasta's in Italië, een lid van de grote familie van korte pasta's waartoe ook penne behoort. Ze hebben een geribbelde buitenkant en zijn vrij breed in diameter.
€3,00
Lasagnevellen van Granoro. Gemaakt van harde tarwegriesmeel.
€3,99
Gemaakt in Italië van gerolde, gestoomde en gedroogde durumtarwe. Couscous vindt zijn oorsprong in Noord-Afrika en is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar ingrediënt in vele Mediterraanse gerechten.
€2,75
De specialiteit van kaasboerderij de Nylander is de authentieke Friese Nagelkaas. Een heerlijke romige rauwemelkse kaas met kruidnagel en komijn.
€13,50
De carnaroli wordt gezien als de koning van de risotto soorten. Hij zorgt voor een romig gerecht terwijl er wel een bite blijft in de korrel.
€5,75
Een mooi licht blond bier. Laag in alcohol, zacht van smaak en laag in de bitters. Deze combinatie zorgt voor een verfrissend bier, ideaal voor in de simmer (zomer).
€3,35
De lekkerste drop ooit gemaakt, volgens Klepper & Klepper. En ja... ook wij vinden deze drop echt heel lekker. Honing Drop van Klepper & Klepper.
€4,45
Deze 12 maanden oude Roodbonter kaas is voor de echte genieter, een mooie pittige kaas met een goede bite. Erg lekker voor op de boterham, maar deze kaas misstaat zeker niet op de borrelplank.
€11,95
De Roodbonter Mild is een heerlijk romige kaas gemaakt van de melk van het Maas-Rijn- IJselras. De aroma's doen direct denken aan het voorjaar.
€10,99
Vink Aardbeienjam. Puur fruit. Puur jam. Hand geplukt en met zorg bereid bij Vink Fruitboerderij.
€4,75
Een verrassend lekkere Agroposta limonade van Salie. Deze moet je absoluut een keer proberen! Salie siroop op fles.
€13,50
Het zoete en geurige rozenwater van Nielsen Massey is een elegant stoomdestillaat van de puurste rozenblaadjes. De delicate bloemige tonen passen perfect in de Midden-Oosterse, Indiase en Griekse keuken.
€6,95
Nielsen Massey Vanille Extract, gemaakt van vanillestokjes uit Madagaskar. Één eetlepel extract staat gelijk aan 1 vanillestokje.
€12,75
De Vanille Marshmallow reep in chocola van Barú. Met een topping van krokante hazelnootpraliné met geroosterde cashews. Gemaakt met echte vanille.
€1,95
Bolognesesaus van Ballymaloe, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Staat binnen een paar tellen op tafel en smaakt nog eens goed ook! Voor de gemakkelijke en smaakvolle maaltijd.
€5,65
De Ballymaloe Pepper Relish is een smaakvolle pittige toevoeging voor sandwiches, snacks en lichte maaltijden. De Jalapeno Pepper Relish leent zich ook uitstekend bij verschillende vleesgerechten.
€4,25
Onmisbaar in de Spaanse keuken. Pimenton Pikant, gerookte paprikapoeder! Ideaal voor het bereiden van paella, sauzen, Chorizo, tapas, marinades en meer.
€3,95
Kaas raspen is nog nooit zó leuk geweest als met de Handraspmolen Romano. Deze unieke rasp is perfect voor het raspen van je Parmezaan. Heerlijk voor over je vers gemaakte pasta.
€21,99
