Collectie
Sorteren op:
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Snert in blik van chefkok Joris Bijdendijk * Samuel Levie (Brandt & Levie). Snert of erwtensoep, kwaliteitssoep uit de handen van kenners, Sam en Joris.
€7,85
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
Colatura di Alici is een onmisbare smaakmaker in de Italiaanse keuken. Deze ansjovissap is op vele verschillende manieren te gebruiken in de keuken, voeg wat toe als u uw groenten gaat bakken maar het is ook heerlijk door een tomatensaus en meer.
€7,95
Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. De ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).
€5,75
Pastrami is van origine een Roemeens runder vleeswaar dat door Joodse migranten overgebracht is naar de VS waar het zeer populair is geworden.
€3,99
De traditionele Friese Sûkerbôle vaan Schaafsma uit Franeker. Heerlijk brood met een vleugje kaneel en waarin de suiker word meegebakken.
€5,99
Het meest bekende product van Ballymaloe is wel deze overheerlijke Orignial Relish. Rijk van smaak en zeer veelzijdig in gebruik.
€4,99
De nieuwste soep uit de keuken van Brandt & Levie. Een samenwerking met Joris Bijdendijk van restaurant "Het Rijks". Haal smaak en gemak in huis met de tomatensoep met ballen.
€7,85
De zoute en lichtzure smaak van de geconserveerde citroenen geeft een intense citroensmaak aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
€6,90
Zwarte limoen is een volledig gedroogde limoen, die al zijn vocht kwijt is en daardoor zeer hard is.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
De limoen geeft gerechten een unieke aardse smaak en een licht bittere zuurheid. Een gedroogde limoen weegt ca. 12 gr.
€1,50
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
De echte turfgerookte Friese droge worst van Slagerij Spijkerman uit Akkrum.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
Gemaakt van eerste kwaliteits rund- en varkensvlees.
€4,50
Een gelimiteerde oplage van een speciale Sweet Spicy Soja Sauce met Madame Jeanette.
€30,00
Gerookt en lucht gedroogd spek van Livar varkens. Heerlijk als ontbijtspek of bacon. Een perfecte verrijking voor de stamppot, pannenkoeken, boontjes, en eigenlijk gewoon alles.
€3,85
Truffel Chips van het Catalaanse bedrijf Torres Patatas. Een heerlijk krokant zoutje, gebakken in zonnebloemolie met een subtiele truffelsmaak van zwarte zomertruffel. Inhoud: 125 gram
€4,75
Crispy chilli oil is een Aziatisch condiment dat elk gerecht een extra kick geeft. De pittigheid in combinatie met het krokante van gepofte boekweitgranen maken voor een ultiem condiment om je gerecht mee af te maken. Maak een keuze tussen 165 of 290 ml.
€6,99
