Sticky Chicken Wings met Ballymaloe Steaksauce
- Geplaatst op
- Door Ballymaloe
- Geplaatst in ballymaloe, kip, steaksauce
- 0
Een recept voor heerlijke Sticky Chicken Wings gemaakt met Ballymaloe Steaksauce.
Ingrediënten:
- 1,5 kg kippenvleugels
- Scheutje zonnebloemolie
- zout en peper uit de molen
- 8 tot 9 eetlepels Ballymaloe Steaksauce
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200c. Plaats een ovenrek in de oven met daarover aluminiumfolie. Bedek de kippenvleugels met een beetje zonnebloemolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats de kip nu in de oven voor ca. 40 minuten, totdat ze mooi gaar en bruin zijn.
Haal ze nu uit de oven en zorg dat ze goed worden bedekt met de Steaksauce van Ballymaloe. Plaats de kippenvleugels vervolgens terug voor zo'n 10 minuten. Voel daarna voorzichtig of ze goed zijn gekarameliseerd.
Serveer met wat extra steaksauce als dressing.
Eet smakelijk!
Nog geen Steaksauce in huis? Bestel hier direct in onze webshop
Reacties
Wees de eerste om te reageren...