Saucijzen broodje á la Ballymaloe
- Geplaatst op
- Door House of Taste
- Geplaatst in ballymaloe, recept, relish, worstenbroodje
- 0
Een recept voor een heerlijke snack, dit saucijzenbroodje á la Ballymaloe, geserveerd met Ballymaloe Orginal Relish.
Een saucijzenbroodje á la Ballymaloe met de Orginial Ballymaloe Relish.
Je hebt nodig:
Voor de worst
- 500 gram gehakt
- 3 tenen knoflook fijn gesneden
- 2 eetlepels, gesneden thijm, rozemarijn, basilicum
- 1 ei opgeklopt ei
- 1,5 kop broodkruim
- Zout en peper
- 6 plakken bladerdeeg
- Ballymaloe Original Relish
- een scheutje melk
Verwarm de oven voor op 180C. Meng de ingrediënten voor de worst. Bestrooi een gedeelte van je werplek met wat bloem en leg daar 2x3 plakken bladerdeeg op, zorg dat er 3 plakken aan elkaar komen te zitten.
Leg nu de worst in het midden van de bladerdeeg, smeer een lichte laag relish aan de binnenkant van het bladerdeeg en rol het nu stevig op.
Druk de randen stevig aan. Snij nu de worst in lengtes naar wens. Bak de worst(en) af in ca. 25 miuten in de voorverwarmde oven. Serveer met Ballyamaloe Orginal Relish. Deze tomaten relish mag zeker niet ontbreken bij dit lekker worstenbroodje.
Eet smakelijk!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...