Ballymaloe Burger met Ballymaloe Relish
- Geplaatst op
- Door Ballymaloe
- Geplaatst in ballymaloe, hamburger, recept, relish
- 0
Een heerlijke runderhamburger met de relish van Ballyamloe. Deze volle "ketchup" is perfect voor het gebruik bij burgers, kazen, sandwiches en veel meer.
Ingrediënten voor 4-6 personen:
- 15gr boter
- 450gr rundergehakt
- 110gr gesneden ui
- 2 eetlepels Ballymaloe Relish, zout en gemalen peper
- 1 eetlepel verse thijm gesneden,
- 1 geklutst ei
- 55gr bloem
- Olijfolie om te bakken
Bereiden van deze heerlijke Ballymaloe Hamburger
Smelt de boter in een pan, voeg de uien toe, bedek totdat ze mooi glazig en wat zoet zijn. Laat ze nu afkoelen en meng ze in een kom met de rest van de ingrediënten. Bak een klein beetje om te kijken of het geheel op smaak is. Maak nu de hamburgers, bedek ze met het bloem en schud het overtollige bloem eraf. Bak de burgers op medium vuur en draai ze wanneer nodig totdat ze mooi gaar zijn.
Serveer op bijvoorbeeld een brioche broodje met kaas, sla en een schep Ballymaloe Original Relish!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...