1906 Makers van Charcuterie Beef Wellington
De overheerlijke Beef Wellington van 1906 - Makers van Charcuterie waar je met 5-7 personen van kan genieten weegt ca. 1.2kg. Gemaakt met echte ossenhaas.
Maak het jezelf niet te moeilijk tijdens de feestdagen. Deze Beef Wellington hoef je zelf alleen nog even af te bakken. Zet jij wat lekkers op tafel met Kerst? Dan is deze Beef Wellington van 1906 Charcuterie een absolute aanrader.
Alleen verkrijgbaar op bestelling voor afhaal bij ons in de winkel. Wij versturen de Beef Wellington niet. Geef deze uiterlijk 15 december 2024 aan ons door. De Beef Wellington kan worden opgehaald op vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 december bij House of Taste in de Kleine Kerkstraat 36 te Leeuwarden. Geef jij de gewenste datum alvast aan ons door?
1906 Makers van Charcuterie werkt enkel met vlees dat komt van dieren die een fantastisch leven hebben gehad. Ze kennen de boeren dan ook persoonlijk en samen werken ze naar een manier van regeneratieve veehouderij die zich inzet voor het beter maken van ons voedselsysteem.
Bereiding van de Beef Wellington.
Haal de Beef Wellington een half uur van tevoren uit de koeling en verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Smeer de Beef Wellington in met eidooier en laat nog 15 minuten staan. Haal de Beef Wellington uit het schaaltje, plaats een kernthermometer in het midden van de Beef Wellington en zet de het in de voorverwarmde oven tot deze een kerntemperatuur heeft van 48 graden Celsius.
Ingrediënten: fonceerdeeg (bevat gluten, ei en lactose) 10%, zout, varkensbuik gerookt, mosterd, zeezout, peper wit, champignon, startculturen, thijm, ossenhaas, natuurlijke anti-oxydanten uit fruit & kruidenextract