Ontdek onze producten

Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Cos Bakker heeft dit recept uitgewerkt nadat hij het maken van sambal van zijn schoonmoeder heeft geleerd. En met succes, heerlijk pittig met een frisse toon. Geweldige smaakmaker!
€7,75
Comfort, het nieuwe boek van Ottolenghi 2024.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
€33,99
Een Grande Réserve uit de Pays d'Oc van het jaar 2023. Cabernet Sauvignon en Merlot.
Inhoud 0,75L
€10,50
Een Colomba Limoncello van Augusta, 750 gram.
€25,50
De overheerlijke Oranje Tompoucen van Banketbakkerij Schaafsma uit Franeker. Beschikbaar op Koningsdag 2025, 26 april. Alleen voor afhaal Leeuwarden.
€14,00
rutte Pier Witbier is een fris en fruitig tarwe bier. Een heerlijke dorstlesser om van te genieten met een heerlijk zonnetje op je gezicht.
€3,15
Grutte Pier Dubbel is een karaktervol donker bier met een rijke smaak. Het aroma doet denken aan donker fruit en rijpe banaan.
€3,15
Grutte Pier Tripel is een krachtig bier met een fruitig karakter, gebrouwen met een mix van drie granen: gerst, tarwe en haver. Het heeft een volle moutige smaak, een subtiele zuurgraad en een uitgesproken fruitige afdronk.
€3,15
Een dorstlessend bier met een fruitig aroma. Heeft een moutige smaak en een hoppige bitterheid in de afdronk.
€3,15
De nieuwe seasonal van Brandt & Levie. Sinaasappel & Szechuanpeper. Lente fris met een verwarmende peper.
€8,50
De aubergine & Parmezaan pesto van Belazu is gemaakt volgens traditioneel recept met Parmigiano Reggiano, aubergine en tomatenpuree.
€6,50
De Tagine pasta van Belazu is een klassieke Marrokaanse kruidenpasta. De combinatie van ingrediënten geeft een intense, rokerige smaak aan uw gerechten. De kruidenpasta komt in een verpakking van 170 gram.
€6,85
Portugese Makreel in een heerlijke tomatensaus. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Tomasu Sojasaus.
24 maanden gerijpte sojasaus uit Rotterdam.
€15,00
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken.
€6,25
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Zoet pikante sojasaus, op smaak gebracht met suiker van lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madame Jeanet peper. Inhoud: 100ml of 200ml
€15,00
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
Deze zoete sojasaus is een combinatie van de Tomasu Soy Sauce en suiker, verkregen uit lokaal geoogste suikerbieten. Dit resulteert in een mooie balans van zoet en zout.
€15,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x