Ontdek onze producten
Een Colomba met Pistache van Augusta, 750 gram.
Het Italiaanse Paasbrood.
Het Italiaanse Paasbrood.
€25,50
Comfort, het nieuwe boek van Ottolenghi 2024.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
Een kookboek vol met "troosteten" van over de hele wereld.
€33,99
De Monaco+ Kaasschaaf Dark is het paradepaardje onder de kaasschaven van Boska maar dan in het mat zwart. Perfect voor thuis en geweldig als kado.
€21,99
Een Grande Réserve uit de Pays d'Oc van het jaar 2023. Cabernet Sauvignon en Merlot.
Inhoud 0,75L
Inhoud 0,75L
€10,50
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Cos Bakker heeft dit recept uitgewerkt nadat hij het maken van sambal van zijn schoonmoeder heeft geleerd. En met succes, heerlijk pittig met een frisse toon. Geweldige smaakmaker!
€7,75
Een luchtige Colomba gevuld met Amarettocréme en gekonfijte perzik.
750 gram.
750 gram.
€25,50
De aubergine & Parmezaan pesto van Belazu is gemaakt volgens traditioneel recept met Parmigiano Reggiano, aubergine en tomatenpuree.
€6,50
De Tagine pasta van Belazu is een klassieke Marrokaanse kruidenpasta. De combinatie van ingrediënten geeft een intense, rokerige smaak aan uw gerechten. De kruidenpasta komt in een verpakking van 170 gram.
€6,85
Portugese Makreel in een heerlijke tomatensaus. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Deze makreel in pikante tomatensaus van Nuri is heerlijk, te gebruiken op toast, door gerechten en zo lekker bij de borrel.
gewicht: 125 gram
gewicht: 125 gram
€4,50
Portugese Makreel ingelegd in een heerlijke extra virgine olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
Portugese Makreel in een pikante olijfolie. Ingeblikt 125 gram.
€4,50
De langwerpige, vol rode San Marzano Tomaten. Nolano brengt deze zoetzure tomaten op de markt. De San Marzano tomaat is perfect voor het maken van soepen en sauzen.
€3,50
Tomasu sojasaus is een saus die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en tarwe. Na 24 maanden rijpen op whiskyvaten is deze unieke smaakmaker klaar voor de verkoop. Verrijk nu je Aziatische gerechten met de sojasaus van Tomasu!
€22,50
Nuri, Sardines in pikante olijfolie. Heerlijke visconserven uit Portugal!
€4,50
Rose Harissa van Belazu een pittge volle pasta. Ideaal voor sauzen, soepen en meer. Een must have in midden-oosterse keuken. Inh. 170gr
€6,85
Spaghetti dei Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
€4,95
Guanciale is een Italiaans spek gemaakt van de wang van het varken. Natuurlijk het meest bekend van de spaghetti alla carbonara! Maar de gebruiksmogelijkheden zijn nog zo veel groter!
€8,95
Brandt & Levie, bekend van de heerlijke verse- en droge worsten maken ook deze heerlijke pastasaus, gevuld met groenten én natuurlijk vlees van hun eigen venkelworsten.
€7,99
Geniet van échte Italiaanse pasta met deze glutenvrije spaghetti. De pastamakers van Granoro maken de beste glutenvrije pastasoorten, waaronder deze spaghetti van Quinoameel. De structuur is vrijwel gelijk aan 'normale' pasta.
€3,99
