Martelli Maccheroni di Toscana
i Maccheroni di Toscana van Martelli, familie van pastamakers vanaf 1926. De macaroni, maar dan echt!
Geproduceerd door de familie Martelli, in hun eigen fabriek te Lari, in het centrum van de heuvels van Pisa in Toscane.
De Maccheroni van Toscane zijn geïnspireerd op de lokale traditie die onder haar verschillende vormen een pasta telt die geschikt is voor de meest substantiële en hartigste sauzen. Een "taaie" pastasoort is nodig om het beste uit vlees- en wildsauzen te halen, die typisch zijn voor onze regio.
Inhoud: 500 gram
Ingrediënten: Durumtarwe, water
Bewaaradvies: In een droge, goed geventileerde ruimte.
Kooktijd: 10 minuten.
Gemiddelde voedingswaarden | 100g |
Energie |
kJ 1514 kcal 357 |
Vet waarvan verzadigd |
g 1,6 g 0,3 |
Koolhydraten waarvan suikers |
g 72,5 g 0,7 |
Vezels | g 2,7 |
Eiwitten | g 13,1 |
Zout | g 0,01 |