Granoro Glutenvrije Lasagnebladen
Geniet van échte Italiaanse lasagna met deze glutenvrije lasagnebladen. De pastamakers van Granoro staan bekend om hun pasta's van durumtarwe, maar hebben deze speciaal ontwikkeld als glutenvrije optie. De textuur komt erg dichtbij een pasta mét gluten.
De pastamakers van Granoro Pasta komen uit een lange rij van Italiaanse pastaspecialisten. Granoro staat bekend om zijn pasta's van harde tarwe uit de broodmand van Puglia, maar produceert nu ook een lijn glutenvrije pasta's, gemaakt van een mix van quinoameel, wit en geel maïsmeel en rijstmeel. Quinoa is toegevoegd om de inname van vezels, minerale zouten en eiwitten, die in rijst en maïs ontbreken, in evenwicht te brengen. Zij ontdekten dat dit zorgvuldig ontworpen bloemmengsel het dichtst komt bij hoe pasta van harde tarwe eruit ziet en smaakt. De consistentie en de textuur komen ook opmerkelijk dicht in de buurt van die van tarwedeegwaren, waardoor ze zeer geschikt zijn om sauzen te absorberen.
Inhoud: 250gr