Pasen en Mint Sauce (Muntsaus)
- Posted on
- By House of Taste
- Posted in ballymaloe, jelly, mint, nederland, paasdagen, pasen, recept, sauce, tips
- 0
Hoewel de Mint Jelly van Ballymaloe het hele jaar door goed te gebruiken is in de keuken, is het rond de paasdagen zeker niet te missen. Met deze Ballymaloe Mint Jelly geef je het lamsvlees, desert of die kazen net even dat ene extra. Bestel hem vandaag nog dan zit je er goed bij tijdens de paasdagen.
Hoewel de Mint Jelly van Ballymaloe het hele jaar door goed te gebruiken is in de keuken, is het rond de paasdagen zeker niet te missen. Met deze Ballymaloe Mint Jelly geef je het lamsvlees, desert of die kazen net even dat ene extra. Bestel hem vandaag nog dan zit je er goed bij tijdens de paasdagen.
Serveer de Mint Jelly bij een mooie lamsbout. Deze saus geeft dat wat zoets en fris aan het vlees en maakt dit tot een perfecte combinatie.
Of wat denk je van een lekker frisse Panna cotta na de paasbrunch geseveerd met een beetje Mint Jelly?
En als je nog wat langer blijft zitten, zo richting de borrel. Serveer de Ballymaloe Mint Jelly dan eens met een mooie harde geitenkaas bijvoorbeeld. In de winkel combineren wij het bijvoorbeeld met de Geitenkaas van Landgoed Kaamps een perfecte match.
Zoek jij ook een goede Mint Jelly bij jou in de keuken? Bestel de Ballymaloe Mint Jelly dan vandaag nog online of haal hem in één van de winkels.
http://www.houseoftaste.nl/ballymaloe
Comments
Be the first to comment...