Romige Martelli pasta uit Toscane
Handgemaakte, romige pasta uit Toscane, gemaakt door de familie Martelli sinds 1926. Lees meer..
Handgemaakte, romige pasta uit Toscane, gemaakt door de familie Martelli sinds 1926. Lees meer..
Gebruik jij nog steeds plantaardige olie om in te bakken of wordt je boter wel eens zwart in de pan? Gebruik eens Ghee! Romig, nootachtig en klaar voor gebruik. Lees meer..
Met de extracten van Nielsen-Massey kun je alle kanten op! Van bakken tot koken, van zoetigheden tot hartige lekkernijen, van chocomelk tot cocktails. Ze zijn bekend om hun vanille extracten, maar hebben vele andere, unieke smaken. Lees meer..
Wist je dat House of Taste twee soorten Pancetta heeft? Levoni en Brandt & Levi maken beide heerlijk gekruid buikspek. Lees meer!
In het Jamie Magazine van oktober 2016 zit de Jamie Cityguide met 200+ Hotspots. De allerlekkerste adressen van Nederland zijn hierin opgenomen. En dan is het best wel gaaf natuurlijk dat de winkel van House of Taste hierbij ook genoemd wordt.